Fredag

2014-10-31 @ 20:01:00
Hej alla fina lÀsare! Jag vet att uppdateringen inte varit pÄ topp men jag har faktiskt inte tÀnkt pÄ bloggen under lovet. Men tÀnkte att det kanske var dax för ett litet inlÀgg nu! I veckan har jag för det mesta tagit det lungt, pluggat lite och sen har jag gÄtt pÄ en liten detox (eller ja en diet) har bara druckit hemgjord juice i 4 dagar. Det Àr typ en rening för kroppen, det var vÀldigt frustrerande för jag körde bara pÄ juicer och ingen mat liksom. SÄ de första dagarna var jag hungrig men det gick över sen. Nu Àr det över och jag kÀnner mig faktiskt piggare konstigt nog! Imorgon skulle planerna egentligen vara ullared men det blev lite knas ivÀgen sÄ fÄr ta det en annan dag. Men tar en shopping dag med familjen imorgon istÀllet, gos det med! Nu invÀntar jag Melina som snart skall komma och vi planerar en myskvÀll! Men vi hörs! puss

mÄndag

2014-10-27 @ 22:08:27
Hej! Idag hade jag körlektion vilket gick sÄdÀr, skulle backa och parkera, Àr ju inte helt 100 pÄ backning Àn men det gick överraskande okej faktiskt. TrÀning ger ju faktiskt resultat. Sen har mamma och jag tagit en roadtrip till hjo dÀr vi kikade lite pÄ hem och hobby bland annat. Mysigt med en heldag med mammsen! Imorgon planerar jag plugg, har en del att göra om man sÀger sÄ haha.


bild frÄn gosigaste sommaren

from the ashes

2014-10-26 @ 00:55:23
Fotograf: Jag

Indian

2014-10-26 @ 00:05:00
Fotograf / Redigering: Jag

gosig morgon

2014-10-25 @ 15:51:27
Hej! Höstlovet började pĂ„ topp med sovmorgon och sedan spa med brunch och ansiktsmask och hela baletten. Gosigt! Vet inte vad jag ska hitta pĂ„ idag men varför inte bara hitta pĂ„ nĂ„got lite spontant?🙊

Oktober 2013

2014-10-25 @ 01:26:00
UngefÀr sÄhÀr sÄg det ut för ett Är sedan i mitt liv, ungicks mycket med mina fina vÀnner. Fotograferade mycket, bÄde i studio och ute i naturen, framkallade massa bilder, köpte flera par johnny bulls (obsi) och ritade ocksÄ en hel del. Tycker det Àr lite roligt att kolla tillbaka i tiden och se vad som har förÀndrats och sÄ! Speciellt hur mycket man sjÀlv har förÀndrats haha!

höstlov

2014-10-25 @ 00:59:34
Höstlovet kom precis perfekt. SĂ„ stressigt som det har varit det senaste Ă€r sjukt. Har tappat hĂ„r, koncentrationen och my mind. Nej inte riktigt sĂ„, men nĂ€ra nog. Alla prov, lĂ€xor, inlĂ€mingar och körkortet, ja det har varit mycket. SĂ„ dĂ€rför Ă€r höstlovet vĂ€lkommet med öppna armar för min del. Även fast jag har mycket att göra Ă€ven under lovet sĂ„ Ă€r det skönt att kunna vakna nĂ€r jag vill och inte följa samma vardagsmall som jag vanligtvis gör. SĂ„ det ska bli skönt. En annan positiv sak Ă€r att det inte alls Ă€r lĂ„ngt kvar tills jag blir 18! Först 18 Ă„r, sen london och sen julafton, hur hĂ€rligt?
 

powder pink and lace

2014-10-25 @ 00:18:07
Detta fick jag med mig hem frÄn stan. En super söt bh och en spetsklÀnning som kommer anvÀndas flitigt i sommar (den var pÄ rea sÄ jag passade pÄ!). Och sen en super mysig collagetröja.

partner in crime

2014-10-25 @ 00:10:28
Hej allesammans! Idag var det sista dagen i skolan och eftersom vi inte Àr i skolan nÀr det Àr halloween sÄ körde vi all in idag istÀllet. Tycker det Àr lite roligt nÀr skolan anordnar lite roliga saker sÄ som en sÄnhÀr sak liksom. Det blir lite kontraster i vardagen. Haha jag och Linnea var partners in crime, vi var alltsÄ fÀngelsefÄngar som hade rymt och fortfarande hade kedja. Haha vi köpte röda linser och all annan rekvesita. Det var riktigt roligt förutom att jag blev rÀdd varje gÄng jag kollade pÄ Ida och hennes jÀvla clownmask. Haha.
 

inspiration

2014-10-18 @ 23:40:59
tumblr, bÀsta inspirationskÀllan ever

s u m m e r

2014-10-18 @ 23:12:05
Hittade massa gamla bilder frÄn sommaren och Àven brÄvalla bilderna. Hur najs egentligen? Kan de va just nu pls

Kreativitet

2014-10-18 @ 22:39:14
Hej allesammans! Jag hade som plan att hÄlla bloggen i rullning nu nÀr sÄ mÄnga nya lÀsare trillade in, men det gick vÀl som vanligt, dÄligt alltsÄ. Nej, men jag har haft full rulle verkligen, har massor i skolan och körkortet och kan helt enkelt inte prioritera bloggen. Hela veckan har i stort sÀtt gÄtt Ät till plugg. De luckor som veckan har gett har jag blivit bjuden pÄ resuaurang av fina mormor och morfar, sÄ det var lite mys med slÀkten i mitten pÄ veckan. Jag har ocksÄ varit med Benita till stallet, tÄl inte hÀstar, Àr riktigt allergiskt mot allt som har pÀls, men som den djurvÀn som jag Àr (dum i huvudet för den delen ocksÄ) sÄ skulle jag med. Jag klappade hÀstarna och jag fick sÄ himla svÄrt att andas, tappade nÀstan rösten. Dog nÀstan pÄ kuppen haha, det var min första gÄng med benita till stallet, och förmodligen den sista. Efter stallet drog vi ett skönt gÀng till skara och gick pÄ den berömda Spökvandringen, haha nÀrverna var ju lika skakiga som ett asplöv liksom. Men kul var det! Tradition ju! Efter det rullade det vidare till lite festligheter. Annars har jag bara pluggat men det var skönt med lite ledigt för att kunna ha lite roligt ocksÄ. Och idag var mamma och jag i stan och kikade lite, fick med mig lite hem, visar nog i ett inlÀgg senare. Imorgon blir det vÀl ocksÄ plugg men skall försöka vandra ut och fotografera det som finns kvar att fota av hösten.
 
Jag mÄste Àven sÀga att det Àr hur roligt som helst att jag har fÄtt den responsen som jag har fÄtt pÄ mina bilder. Helt otroligt verkligen! Att fotografera Àr det bÀsta jag vet, alltsÄ det Àr verkligen lycka jag kÀnner nÀr jag fotograferar. Och att jag fick sÄdan respons pÄ det jag gjorde Àr ju sÄ himla roligt. Det hade jag aldrig trott. Jag Àlskar att vara kreativ och skapa en hÀndelse i de bilder som jag fotograferar. Jag vill inte vara som alla andra, jag vill fotografera pÄ mitt sÀtt, jag försöker tÀnka lite outside the box och göra nÄgot originellt och att dÄ fÄ den fina responsen som jag fÄr Àr sÄ kul! Jag hoppas verkligen att mina nya lÀsare Àr hÀr för att stanna för jag har sÄ mycket mer att visa! Kram pÄ er fina lÀsare.
 
 

dancing under water

2014-10-14 @ 20:40:00
NÄgra gamla bilder frÄn förra sommaren. Denna photoshooten Àr nog den jag personligen gillar bÀst. Tycker bilderna blir sÄ hÀftiga nÀr man fotograferar i vatten, Ängrar dock att jag inte hann med en vattenfotografering i Är. Men det fÄr jag fixa nÀsta sommar!

ancient caves

2014-10-14 @ 20:04:51
Lite mer bilder frÄn fotograferingen, fast denna gÄngen i svartvitt! Fast jag tycker personligen att bilderna Àr som snyggast i fÀrg, men det Àr vÀl en smaksak.
Fotograf: Jag

Tack snÀlla ni

2014-10-14 @ 19:02:52
Hej alla fina! Oj vilken chock jag fick nÀr jag loggade in hÀr, att jag var med pÄ blogg.se menyn. Vad roligt! JÀtte kul att sÄ mÄnga har kikat in och jag hoppas att ni stannar. Men Ànnu mer kul Àr den positiva feedbacken som jag har fÄtt och alla fina kommentarer som ni har lÀmnat! Skall svara pÄ kommentarerna senare i veckan! Dessutom har jag sÄ mycket i skolan just nu och Àven körkortet, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt! Men det löser vÀl sig. Nu skall jag ha en goskvÀll bland annat Àr det portkod1525 som stÄr pÄ schemat. Men vi hörs! Puss
Bild frÄn min instagram. En hÀrlig bild frÄn Thailand som sjÀlvklart Àr tagen av mig, följ mig gÀrna dÀr, earvidssoon heter jag!