Summerburst

2015-05-31 @ 23:12:58
Hej allihopa! Vet att uppdateringen inte Ă€r speciellt bra men har haft fullt upp med annat. Har lite inlĂ€gg som jag planerat att göra men det fĂ„r bli efter studenten. För pĂ„ fredag sĂ„ smĂ€ller det! Äntligen Ă€r det min tur att ta studenten! Fyfan va najs! Kommer bli bĂ€sta veckan nĂ„gonsin! Hade förresten bĂ€staste helgen pĂ„ lĂ€nge, var pĂ„ summerburst med grymmaste gĂ€nget! Fyfan va bra det var, livet alltsĂ„! Avicii, Martin garrix, alesso Ă€r bara lite av allt vi sĂ„g! Helgen va ju helt enkelt perfekt! SÄ bra Àr dessa girls!

Studentbilder Benita

2015-05-27 @ 10:55:00
 
Ett smakprov pÄ nÄgra testredigerade studentbilder som jag fotograferade i veckan.
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii

Prag by night

2015-05-14 @ 22:00:00
 
Lite bilder frÄn första kvÀllen/natten i Prag. Kameran var med vart vi Àn gick sÄ passade pÄ att fÄnga vackra Prag Àven nÀr solen hade gÄtt ned.
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii

avtryck

2015-05-14 @ 20:54:00
 
Detta Ă€r en av de tvĂ„ tatueringarna som jag gjorde i Prag. Är vĂ€ldigt nöjd och det blev precis sĂ„ som jag ville ha dem. (fick ingen bra bild pĂ„ min andra haha) LĂ€ngtar redan tills jag har pengar till att göra mer. Har sĂ„ mĂ„nga idĂ©er!

p l a n s

2015-05-14 @ 14:31:00
 
Jag vill och lÀngtar sÄ till summerburst! Kommer bli hur grymt som helst! Och det Àr endast 16 dagar kvar nu!
 
 
Jag vill ta studenten nu och glömma skolan för gott. Haha nej, men det Àr bara 23 dagar kvar tills jag slipper alla inlÀmningar/prov, alltsÄ fatta hur gött! Dock kommer man stÄ dÀr sen arbetslös, men det tar vi dÄ haha!
 
 
I sommar vill jag Äka pÄ en fet jÀvla roadtrip runt i hela Sverige, bara Äka runt och trÀffa nya mÀnniskor, se nya platser,
alltsÄ hur najs?
 
 
Jag vill tatuera mig igen, haha har precis gjort tvÄ nya men fÄr inte nog, har redan massa idéer om vad jag ska göra. (NÀr jag vÀl har pengar, och det Àr en annan femma).
 
 
Jag vill resa! USA, paris, barcelona, australien, ja allt man kan tÀnka sig! Försöker övertala mamma om att hon och jag skall ta en tripp till Barcelona i sommar, gÄr inte sÄ bra men med lite tjat till sÄ!

New in

2015-05-13 @ 21:15:00
 
I Prag passade jag Àven pÄ att inskaffa mig lite nytt smink (köpte massa annat ocksÄ men kommer upp senare i ett separat inlÀgg). Denna gÄngen blev det en concealer frÄn Mac, den bÀsta i hela vÀrlden alltsÄ! Var Àven nyfiken pÄ att testa Macs nya foundation; mac pro longwear nourishing waterproof foundation. Den Àr vattenfast och Àr perfekt om det skulle vara en regnskur ute! Köpte Àven ett par nya lashies och en nya parfym frÄn Beyoncé. Love it!

b&w

2015-05-13 @ 14:10:32

I Prag sÄ passade jag Àven pÄ att tatuera mig. HÀr Àr en liten sneak peek pÄ vad jag gjorde...

sparkling nails

2015-05-13 @ 13:51:00
 
Fixade mina naglar i helgen (vilket var pÄ tiden) och tycker det blev snyggt och frÀscht! AnvÀnde mig av ett nagellack som jag köpte i Prag som hette "latte" och anvÀnde mig ocksÄ av ett glittrande nagellack frÄn Essie. Hoppas de hÄller ett litet tag nu!

Vandrar runt pÄ kullersten

2015-05-13 @ 12:54:00
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii
 
Lite bilder frĂ„n första dagen i Prag. Åh saknar det redan. SĂ„ himla mysigt och sĂ„ hĂ€rligt att kunna gĂ„ i bara ben och sitta ute pĂ„ kvĂ€llarna. Helt perfekt! Jag fascinerades vĂ€ldigt mycket av all hĂ€ftig arkitektur som vi sĂ„g. Det var vĂ€ldigt annurlunda mot Sverige och det var hĂ€fitgt att se!

LÄt oss aldrig glömma

2015-05-12 @ 23:37:00
 Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii
 
I Prag var vi pÄ ett besök pÄ koncentrationslÀgeret theresienstadt. NÀr man gick innanför portarna var det vÀldigt kÀnslosamt. Man kÀnde verkligen energin som fanns kvar. Det var jobbigt att gÄ runt och se allt i verkligheten. Det kÀndes overkligt att se det sjÀlv och inse att mÀnniskor faktiskt levde hÀr, femtiotals sovande i samma sÀng. Ja det var jobbigt, hemskt, sorgligt men sÄ jÀvla viktigt och riktigt nyttigt att besöka ett stÀlle som detta. Om ni skulle fÄ chansen sÄ sÀger jag bara; gör det. Det var nyttigt, man lÀrde sig sÄ mycket och man insÄg verkligen hur otroligt jÀvla hemskt det var för mÀnniskorna som faktiskt "levde" hÀr.Viktigt att öppna ögonen ibland alltsÄ. » LÄt oss aldrig glömma vad förintelsen faktiskt gjorde.

Prag

2015-05-09 @ 17:41:00
Hej allihopa! Jag har inte varit speciellt aktiv pÄ bloggen det senaste eftersom det har varit vÀldigt mycket i skolan och mycket runt omkring. Förra veckan Äkte jag ned till Skene och firade valborg hos mina vÀnner dÀr. Var vÀldigt roligt och mysigt! Och förra söndagen Äkte jag och min klass till Prag och har varit dÀr i en vecka. Kom hem igÄr, var sÄ otroligt trött eftersom jag körde frÄn Oslo till Skövde vilket tog cirka 5 timmar. Men veckan i Prag har varit riktigt bra, Àr jÀtte glad att jag Äkte med! Nu skall jag sova lite eftersom det inte blev mycket sömn igÄr natt, men vi hörs! Puss
 
 
TvÄ bilder frÄn prag