Allt och inget typ

2015-06-28 @ 21:51:00
Hej bloggen! Tycker det Àr vÀldigt roligt att ni lÀsare faktiskt fortfarande kikar in trots min dÄliga uppdatering. Riktigt roligt! TÀnkte att jag skulle göra ett litet inlÀgg om vad som hÀnt det senaste och hur allt Àr och sÄ vidare, dÄ jag inte varit sÄ uppdaterande pÄ den filken. Innan skolan slutade sÄ Äkte jag och ett gÀng ner till summerburst i Göteborg, var hur grymt som helst! 
 
Summerburst med my girls! Dansade till Martin Garrix, Alesso, Avicii och hade det hur grymt som helst! 
 
Studenten lÄg pÄ glÀnt och det kan vara det bÀsta jag nÄgonsin varit med om! SÄ jÀvla roligt och hÀrligt att det inte finns ord för att beskriva allt! Fick ett sÄnt fint uppvaktande och hela dagen var helt magisk!
 
Åkte till Skene en svĂ€ng och trĂ€ffade bĂ€sta Melina och Alexandra, fick Ă€ven min studentpresent dĂ„, var hur fint som helst, sĂ„ bra Ă€r dom! Jag firade midsommar i Töreboda med mina fina och Ă€ven det var superbra! I helgen drog vi ett gĂ€ng till Lidköping för lite utgĂ„ng, spontant men roligt! IgĂ„r fick jag Ă€ven ett ryck och fĂ€rgade hĂ„ret och klippte av 17 cm av mitt hĂ„r, ser ut som Gustav Vasa och pottfrill men vad gör det ens. Har Ă€ven fullt upp med mitt jobb, jobbade 10 till 18 idag och imorgon blir det 15 till 21, sen drar jag ner till SkĂ„ne och Ă€r dĂ€r ett litet tag.
 
 

2015-06-17

2015-06-17 @ 01:47:00
Hej! Bloggen har nÄgonstans glömts bort och jag har ingen inspiration till att blogga varken det eller nÄgot att blogga om. Studenten var för nÄgon vecka sedan och det var sÄ himla bra. Skulle kunna göra om det igen! Dock kÀnner jag att bloggningen inte riktigt Àr min grej för tillfÀllet och kommer nog vara (Àr och har varit) frÄnvarande frÄn bloggen tills inspirationen kommer tillbaka. Tycker inte det Àr speciellt roligt att sitta och göra massa meningslösa inlÀgg pÄ löpande band om jag inte har inspiration till det. Kommer sÀkert uppdatera lite dÄ och dÄ men dÄ fÄr det komma som det kommer. Hoppas att ni lÀsare har det jÀtte bra och att eran sommar blir grym!
 
Följ mig pÄ instagram, dÀr Àr jag ovanligt mer aktiv, earvidssonn heter jag dÀr.
 
 
 
Bilder tagna av Lina 
Â