Lite om mig

1. Hur ser din perfekta dag ut?
Sovmorgon (självklart). En fräsch frukost med frukt och massa gott. Ett skönt varmt bad. Fixa till sig för att senare träffa några för lite shopping eller liknande. En fika på stan och bara ta det lungt och prata och bara umgås, inte stressa eller något. Senare på kvällen kanske bio eller filmkväll. Ja, något i den stilen. Annars funkar sovmorgon - kolla serie hela dagen - sova igen. Haha.
 
2. Vem/vad inspirerar dig?
Asså musik är väl det som inspirerar mig mest. Jag lyssnar på musik i princip hela tiden, när jag är hemma oavsett vad jag gör är lurarna på liksom. Skulle inte kunna klara ett liv utan musik. Inspireras mycket av foto också men det är väl ingen nyhet direkt.
 
3. Favorit serie/serier?
Haha, jag har kollat/kollar typ på tusen serier men för tillfället är väl pretty little liars, vampire diaries och american horror story mina favoriter. Men älskar ju också game of thrones, gossip girl och the walking dead.
 
4. Dröm-resemål?
Enda sedan jag var liten har jag alltid velat åka till USA, alltså det är drömmen. New York, LA, Texas, Kalifornien, ja you name it. Drömmen vore ju att bila runt i USA, fy vad häftigt alltså! Jag skulle också jätte gärna vilja åka till Australien, Japan, Jamaica osv. Det finns så mycket jag skulle vilja åka till att det inte går att räkna på två händer.
 
5. Favoritlåten för tillfället?
Favoritlåten just nu måste nog vara Nothing More med The Alternate Routes och Lily Costner. Tycker den är så fin och peppande.
 
6. Hur ser din perfekta fredag ut?
Antingen utgång med bästa vännerna eller chillkväll med ett glas vitt. Filmkväll fungerar också lika väl det!
 
7. Favoritfärg?
Svart, svart och svart. Alltså allt jag äger i tillexempel klädväg är svart i princip. Haha så svart är väl favvofärgen alltså.
 
8. Ett ord som beskriver dig bäst?
Jag skulle väl vilja säga rolig. Eller så är det bara jag som tycker det. Haha
 
9. Vilken årstid föredrar du helst?
Älskar hösten, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Sen tackar jag ju inte nej till sommaren direkt. Men hösten är min favorit årstid, tycker den är så mysig.
 
10. Nämn en sak som inte så många vet om dig.
Haha kom inte på något typ... Men en sak inte så många vet är att mina ögon ser olika ut i olika ljus. I vissa ljus ser dem bruna ut, alltså mörkt mörkt bruna, medans de ser ljusgröna ut i andra ljus, men det konstigaste är att de även ser rödgula ut i vissa ljus. Haha så tråkigt men kom faktiskt inte på något annat.
 
 
 
 

> Innan du kommenterar
• Jag vill gärna vara med i veckans-blogg eller liknande.
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback