Fotografiskbild

2015-04-25 @ 23:23:00
TÀnkte visa lite vad vi har hÄllt pÄ med det senaste i fotografiskbild. Vi skulle gestalta vÄr egna verision av ett kÀnt fotografi, jag visste redan vad jag ville göra, jag ville gestalta Steve McCurrys kÀnda portrÀtt "afghan girl". Tyckte att uppgiften var riktigt rolig, kul att fÄ göra nÄgot dÀr man bÄde mÄste göra mycket inom fotograferingen men Àven mycket efterbehandling i photoshop.
 
 
SÄhÀr sÄg Lina ut innan jag började med redigeringen. Inte speciellt likt, men jag tycker att det Àr viktigt att ha en utgÄngspunkt dÀr jag vet pÄ ett ungefÀr hur jag vill ha det. Senare var det all in i photoshop.
 
 
SĂ„hĂ€r blev Lina efter lite behandlning i photoshop. Är personligen vĂ€ldigt nöjd med mitt arbete, Ă€ven fast jag vet att det inte Ă€r exakt pĂ„ pricken likt. Men Ă€ven fast det inte Ă€r exakt sĂ„ ser man Ă€ndĂ„ likheten. Jag har fokuserat vĂ€ldigt mycket pĂ„ att fĂ„nga detaljerna i orginalbilden, vilket jag tycker Ă€r viktigt nĂ€r man skall gestalta bilden. Men överlag Ă€r jag vĂ€ldigt nöjd och tycker det Ă€r fruktansvĂ€rt roligt att arbeta i photoshop!
 
 

Sleeping beauty

2015-04-23 @ 22:35:00
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii + Canon EF 50mm F1,4 USM

2015-04-23

2015-04-23 @ 22:21:00
Hej allihopa! Hoppas allt Ă€r bra med er! Denna veckan har gĂ„tt hur fort som helst, kĂ€nns som det bara swishade förbi, hur gött dock? Eller nja, veckan har gĂ„tt fort men blivit lite gjort sĂ„ att sĂ€ga. Idag var jag egentligen ledig, men vi hade opponering idag pĂ„ gymnasiearbetet sĂ„ var i skolan runt Ă„tta tiden. NĂ€r jag kom hem igen gick jag och sov lite sedan blev det lite trĂ€ning. Idag stod vĂ„gen pĂ„ -10kg vilket kĂ€nns hur bra som helst! Har hĂ„llt strikt diet samt trĂ€nat varje dag i fyra veckor nu ungefĂ€r, vilket har gett resultat! Jag som innan aldrig kunnat hĂ„lla en diet lĂ„ngvarit och gett upp pĂ„ trĂ€ningen efter första veckan och nu har det gett resultat, kĂ€nns hur jĂ€vla bra som helst. Det bĂ€sta Ă€r ju att jag sjĂ€lv verkligen kĂ€nner mig piggare och frĂ€schare. Även smĂ„ saker som att min hy har blivit mycket bĂ€ttre sedan jag startade med min diet Ă€r ju plus i kanten verkligen. KĂ€nner mig riktigt duktig, haha lĂ„ter som vĂ€rsta narcissisten och sjĂ€lvgod men ibland Ă€r det okej att vara lite stolt faktiskt! Imorgon Ă€r det fredag, och helg, hur gött? Det finns mycket att göra men skönt med lite ledighet, och det bĂ€sta Ă€r att det Ă€r en vecka nĂ€rmare prag, summerburst och studenten! Tagga!
 
 
 

Det Senaste

2015-04-23 @ 22:06:29
Fannsan och jag pÄvÀg till Amanda för att fira hennes 19Ärs dag! // En bra kvÀll
UtgÄng med fina vÀnner // Lite selfies // Promme och fotografering i skogen
Mina tjejer och jag innan 50-dagars // Gosig roadtrip med bÀsta // Frulle innan trÀning

Planering

2015-04-21 @ 22:36:13
HallĂ„! Ligger förtillfĂ€llet och kollar vampire diaries, skall strax gĂ„ och lĂ€gga mig för jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött. Har varit i skolan, pluggat, trĂ€nat x2 ggr, trĂ€ffat Benita, shoppat, pluggat igen, haha det har varit full rulle. Jag och Benita Ă„kte ut till sjön och tog med oss fika och satte oss pĂ„ bryggan och hade det super gosigt! KĂ€nns verkligen att sommaren Ă€r pĂ„vĂ€g. Hur som helst sĂ„ Ă€r jag överlag riktigt sliten, sĂ„ mycket med skolan nu det sista och sen massa inför gymnasiearbetet, Prag, studenten osv. Dock Ă€r det riktigt skönt att det börjar dra ihop sig. 


Sliten tjej

Dancing in the sunset

2015-04-19 @ 19:52:00
 
Ännu nĂ„gra fler pĂ„ snygga Fanny!
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii + Canon EF 50mm F1,4 USM

Behind the scenes

2015-04-19 @ 18:00:00
Lite behind the scenes bilder frÄn gÄrdagen.

walking with spirits

2015-04-18 @ 23:42:00
Lite mer bilder pÄ Fanny frÄn dagens photoshoot!
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii + Canon EF 50mm F1,4 USM

Ny design

2015-04-18 @ 23:10:37
Hej allihopa! Som ni kanske har mÀrkt sÄ ser bloggen lite annorlunda ut, jag har nÀmligen gjort en nya design. Den Àr inte helt klar Àn, det finns fortfarande lite smÄpiller att fixa men inget som man skall störa sig enormt pÄ iallafall. Som ni kanske ser sÄ Àr sidmenyn gone, den finns numera lÀngst ned pÄ bloggen, en sÄ kallad footer, sÄ dit kan ni gÄ och leta bland tex kategorier eller arkiv osv.
 

Mystical forest

2015-04-18 @ 22:21:23
 
NÄgra snabba redigeringar frÄn dagens photoshoot med ursnygga fannsan!
Blev riktigt nöjd med bilderna och kommer lÀgga upp fler under veckans gÄng!
Fotograf: Jag / Canon eos 5D Mark ii + Canon EF 50mm F1,4 USM

Lördagmorgon

2015-04-18 @ 08:38:28
Hej och godmorgon bloggen! Gick upp vid klockan sex imorses och tog en pw pÄ 90 min i soluppgÄngen, hur mysigt som helst! Ligger förtillfÀllet i sÀngen och kollar pÄ vampire diaries, ska försöka sova lite till ocksÄ. Men vi hörs senare! Puss


TGIF

2015-04-17 @ 14:56:49
Hej alla fina! IgÄr var det som sagt 50-dagars och utgÄng för hela slanten. Dock var jag nykter och körde, men hade vÀldigt roligt ÀndÄ! Det var galatema och alla sprang runt i kostym och klÀnning, stiligt! Var otroligt trött nÀr jag vaknade imorses men vi hade bara en lektion sÄ det var lika bra att gÄ pÄ den. Nu sitter jag hemma och kollar bÀsta serien, vampire diaries. AssÄ sÄ bra, jag Àr kÀr i den + damon. Haha. Ska strax ta en dusch men vi hörs senare! Puss
Bild frÄn gÄrdagen.

50 dagar kvar

2015-04-16 @ 14:41:00
Idag Ă€r det Ă€ntligen bara 50 dagar kvar tills vi tar studenten! SĂ„ otroligt hĂ€rligt! Är sĂ„ jĂ€vla less pĂ„ skolan nu sĂ„ hoppas tiden gĂ„r fort!
 
Min fina studentmössa! (ser jÀtte rolig och hög ut, dock bara eftersom jag har kvar pappret i mössan)

Det senaste

2015-04-10 @ 23:29:00
Var i Göteborg med bÀsta Benita shopping och sushi pÄ tÄget hem var hur mys som helst! // promenad i soluppgÄngen
 
 
Mamma och jag var pÄ stan och shoppade och hon bjöd pÄ lunch, gostid med mamma! // Firade pÄsk hos bÀsta mromor och morfar med kusinerna // Testade lite studentklÀnningar, vilket kaos
 
 
Förfest hos Alma innan utgĂ„ngen i Lördags // Äntligen fick vi studentmössorna, Ă€r sĂ„Ă„ nööjd!
 

Ledig

2015-04-09 @ 20:03:00
Hej allihopa! Som sagt Ă€r jag ledig pĂ„ torsdagar sĂ„ idag har jag bara tagit det lungt och pluggat lite samt trĂ€nat. Sovmorgonen idag var ju perfekt! SĂ„ skönt att ha en dag ledig mitt i veckan. Har precis tagit en dusch och nu ska jag kolla pĂ„ bĂ€sta serien, vampire diaries. Åh sĂ„ bra! Men vi hörs! Puss
 
 
Bild pÄ mig och Amanda frÄn helgen, bÀsta helgen pÄ lÀnge!
(Och ett grattis i förskott till Amanda som fyller 19 Är imorgon! Grattis luuringen!)